ポール ホブス
について、より詳しく
今世紀を代表する醸造家
1978年ロバート・モンダヴィで最初に醸造に携わったポール・ホブズは、
翌79年オーパス・ワンの醸造チームに配属されオーパス・ワンのファーストヴィンテージを仕込み、
81年には醸造チームリーダーとなり4年間を過ごします。
その後ソノマのシミ・ワイナリーの副社長兼醸造責任者を経て、
醸造コンサルタントとして独立。
1991年に念願の彼自身のワインを造り始めました。
彼の造るワインは世界中の称賛を浴び、天才醸造家として今世紀を代表する醸造家と称されています。
Paul Hobbs :These are all words used to describe Paul Hobbs.
One of the first California winemakers to focus on single-vineyard wines,
Paul Hobbs took the challenge one step further by dedicating himself to crafting unfiltered and unfined wines,
fermented with native yeasts.
His vision has resulted in exciting, structured wines that are rooted in classic old world techniques and,
at the same time,
are distinctly Californian in their expression.
And, he continues to be a leader of Argentina’s ongoing winemaking revolution.
Not bad for a farm boy from upstate New York.
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